FaceBook

Balen staat gekend als een groene en rustige gemeente. Tegelijkertijd willen inwoners ook genieten van een bruisend centrum in Balen en Olmen. Helaas spreekt het hedendaagse beeld dit tegen. Open VLD Plus vindt dat deze centra extra aandacht verdienen.

 

Vandaag willen mensen meer aanbod als het gaat om winkels en trekken ze er op uit naar de grotere steden. Om dit fenomeen tegen te gaan moeten we meer focus leggen op onze eigen centra.

Open VLD Plus wil de centra van Balen en Olmen aantrekkelijker maken door meer ruimte te creëren voor kleinschalige handelaars in een groene omgeving. Het klinkt vanzelfsprekend dat de lokale zelfstandigen hierbij worden betrokken door middel van een middenstandsraad. Bovendien is het ook belangrijk dat beginnende handelaars ondersteund worden.

 

Luchtfotocentrum

 

Op deze manier kunen we eigen inwoners meer aanbod bieden in de gemeente. Door heroplevende centra zullen we ook inwoners van omliggende gemeentes aantrekken. Dit vraagt uiteraard een doordachte visie met een aantal stevige investeringen en aanpassingen. We zijn ervan overtuigd dat deze investeringen een beter Balen maken, voor elke inwoner.

volg ons ook op facebook

Hoe stem ik geldig?

Stemmen

Links