Op 14 oktober 2018 is het weer aan U om een nieuw bestuur te kiezen voor de komende legislatuur.

Wij trekken naar de verkiezingen met deze kandidaten!

1

Koen

Koen Willekens

Woont in Ongelberg. Is gehuwd met Monique, heeft één dochter Amber. Koen werkt bij Nyrstar, in zijn vrije tijd gaat hij vaak fietsen. In de gemeentepolitiek liggen de mensen met een beperking hem nauw aan het hart en hij wilt van Balan-Olmen een gezellige en ondernemende gemeente van maken.

2

AnneliesG

Annelies Guldentops

Woont in Olmen, is gehuwd met Koen Van der Schoepen en moeder van Klaas, Katrijn en Anneleen. Annelies werkt als hogeschooldocent binnen de opleiding 'verpleegkunde'.

Individuele verantwoordelijkheid, opvoeding met waarden en normen, onderwijs. Gezondheidsbeleid, ondersteunen van mantel-en thuiszorg,  milieuzorg, en dierenwelzijn zijn de politieke speerpunten die Annelies drijven.

3

Marc

Marc Bouwens

Woont in het centrum van Balen. Is gehuwd met Josiane en heeft twee kinderen. Marc is vertegenwoordiger van diverse koelsystemen en DJ in bijberoep. Zijn hobbies zijn muziek en dansen. In de politiek wil Marc er gewoon zijn voor ieder van Balen en olmen op alle vlakken.

4

Frank

Frank Lodewyckx

Woont met zijn vrouw Marina en twee zonen, Jeroen en Ruben in Rosselaar. Frank werkt bij AGC Glass Europe in Mol, waar hij ook vakbondsafgevaardigde is van ACLVB. Als huidig gemeenteraadslid voor de Open VLD zet hij zich vooral in voor cultuur en sport in de gemeente Balen-Olmen.

5

Danny

Danny Joos

Woont met zijn vrouw Lucia en twee dochters in Rosselaar. Hij is zelfstandige en in zijn vrije tijd is hij veel bezig met de motorcross. Danny wilt zich inzetten voor de G-sporten en ondernemingen in Balen-Olmen.

6

Mieke

Mieke Luyckx

Woont in Wezel. Is gehuwd met Lode, samen hebben zij één zoon. Mieke werkt voor de gemeente Balen. Als kanidaat van de Open VLD hoopt zij iets te kunnen betekenen voor de inwoners van Balen-Olmen.

7

Herman

Herman Van Roey

Woont in Rosselaar. Herman is gehuwd met Diana, samen hebben zij één zoon. Zijn passie is recreatief mennen en bij gelegenheid maakt hij graag een gezellig koetstochtje met mensen met een beperking. Voor Herman zijn volgende punten belangrijk: Veilige en overzichtelijke kruispunten, de landbouw en jacht en de minder validen.

8

Greet

Greet Claes

Woont in Balen -centrum. Greet is mama van één dochter. Nu Greet met pensioen is wilt zij zich heel graag inzetten voor onze gemeente Balen-Olmen, vooral voor een betere verkeersdoorstroming in het centrum, veiligere fietspaden, een gezellig en levendig Balen-Olmen en de verwezenlijking van een overdekt zwembad.

9

Cindy

Cindy Van Genechten

Woont in Wezel. Is gehuwd met Kurt Luyten, samen hebben zij een zoon Kyan. Als zelfstandige heeft Cindy reeds 9 jaar een zaak in dameskleding. Graag wilt zij zich inzetten om de gehuchten in Balen-Olmen meer in de kijker te zetten, het lokale ondernemerschap te stimuleren en de communicatie in Balen-Olmen te verbeteren. Als onafhankelijke kanidate heeft Cindy ervoor gekozen om het team van Open VLD Plus te versterken.

10

Bert

Bert Heylen

Woont met zijn vrouw Pascale en dochter in Wezel. Bert is automotive consultant en zijn vrije tijd gaat zowat integraal naar de paardensport. In de gemeentepolitiek ligt zijn zwaartepunt op mobiliteit, sport en het algemeen welzijn van ons gehucht Wezel. Maar ook de zorg voor onze ouders ligt Bert nouw aan het hart.

11

Ronny

Ronny Vanlangenaker

Woont "op de Berg" in Balen-centrum. Hij heeft twee kinderen: Jordy en Hannelore. Ronny wilt bouwen aan een levendiger en sprankelend Balen-Olmen.

12

Boem

Boem Keyken-Latiwan

Ik ben 47 jaar, gehuwd met Kurt Keyken en we hebben 3 kinderen. Ik werk mee in Kurt’s Zaak. Dieren verzorgen is mijn hobby. Dus wil ik me inzetten voor het dierenwelzijn. Ook de Balense verenigingen krijgen mijn aandacht.

13

Andy

Andy Hermans

Ik ben Andy, gehuwd met An Grietens en papa van Lon en Bo. In mijn vrije tijd ben ik vooral actief bezig met muziek als drummer bij meerdere rockbands. Ik bekommer me vooral om de Balense/Olmense jeugd.

14

Faril

Faril Verbeeck

Woont in Berkenbossen. Is gehuwd met Claudia Nuyts, samen hebben zij twee kinderen. Faril is erkend vastgoedmakelaar en in zijn vrije tijd is hij veel bezig met de golfsport. In de gemeentepolitiek moet er meer aandacht besteed worden aan de ondernemers en hadelaars in Balen-Olmen. Balen-Olmen moet een bruisende gemeente worden.

15

Kurt

Kurt Theys

Woont in Hulsen. Kurt is postbode van beroep, in zijn vrije tijd gaat hij tenissen en wandelen. Hij wilt zich inzetten voor een levendiger Balen-Olmen en vooral voor betaalbare senioren woningen.

16

Joris

Joris Foets

Woont samen met Sandra en 4 kinderen in Olmen. Joris werkt als bouwarbeider en metaalbewerker. Joris wil een bruisend Balen-Olmen. Zijn focus ligt op meer verkeersveiligheid en een betere infrastructuur.

17

Elien

Elien Joos

Woont, bij haar ouders, in Rosselaar. Elien is studente diergeneeskunde aan de UGent. Elien wil zich als lid van OpenVLD inzetten voor de jeugd en de sport in onze gemeente Balen-Olmen

18

Cindy-E

Cindy Eykmans

Woont in Balen-Centrum, is gehuwd en mama van drie. Cindy is arbeidster en is sterk betrokken bij en begaan met de minderbedeelden in onze gemeente.

19

Suzy

Suzy Verwimp

Ik ben Suzy Verwimp. Ik ben 47 jaar. Ik woon in Balen en heb 3 kinderen. Mijn doel is mij in te zetten voor de jongeren en ouderen in onze gemeente

20

Zus

Zus Wielockx

Zus , gehuwd met Jef en ben mama van Hans en Liselotte. Ik ben werkzaam als gezins- en sanitair helpster. Mijn politieke ambities situeren zich dan ook vooral op het vlak van ouderlingenzorg en een meer sociaal Balen.

21

Staf

Staf Van de Reyd

Woont in Gerheide, is gehuwd en heeft één dochter. Staf is gepensioneerd en gaat in zijn vrije tijd vaak fietsen. Staf wil graag meewerken aan een leefbaar, veilig en aangenaam Balen/Olmen

22

Sonja

Sonja Van Dyck

Woont in de Breden Els, is gehuwd en mama. Sonja is zelfstandige en wil zich vooral inzetten voor onze jeugd. Sonja was de drijvende kracht achter de verwezenlijking van het skate-park aan de Bleukens.

23

moniek

Moniek Weckx

Woont in Scheps, is gehuwd en mama van één zoon.Moniek is client relation manager bij Sodexo. Haar politieke ambities situeren zich in het uitwerken van een perfect zorgbeleid voor onze senioren en meer verkeersveiligheid.

24

Elly

Elly Vanwaelderen

Woont in Balen-Centrum, is weduwe en heeft één zoon. Elly is voorzitter van OpenVLD Balen-Olmen. Haar aandachtspunten zijn het welzijn van onze senioren en de G-sporten.

25

Debby

Debby Geboers

Woont in Balen-Centrum, is gehuwd en heeft twee zonen. Debby is zelfstandige en wil zich politiek richten op een levendig en jeugdig Balen. Haar inzet is in dienst van onze ondernemers en onze jeugd.

26

Daniel

Daniel Dams

Woont in Balen-Centrum, heeft een zoon en is chauffeur - alfeveraar. Daniël is bezorgd om het algemeen welzijn van de Balense en Olmense burgers.

27

Raoul

Raoul Dorissen

Woont in Olmen, is alleenstaand vader van drie kinderen. Raoul is IT architect en IT consultant. De ondernemingszin stimuleren, de digitale transformatie uitrollen, mobiliteit en verkeersveiligheid en de verantwoorde besteding van de publieke financiën zijn de politieke speerpunten die Raoul drijven.

volg ons ook op facebook

Hoe stem ik geldig?

Stemmen

Links